ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»… ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον… αμάζευτο έχουν πλέον οι «ευπαθάρες» ανά την Ελλάδα, αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο για τον απλό Έλληνα πολίτη, ενώ αντίθετα εφοδιάζει τους πρώτους με προνόμια και επιδόματα.

Έτσι λοιπόν, χθες το απόγευμα δυο- τρεις από δαύτους μπήκαν στον εξωτερικό χώρο καταστήματος πώλησης πομονών και άλλου εξοπλισμού με σκοπό να κλέψουν σίδερα και ότι άλλο βρουν. Το κατάστημα βρίσκεται λίγο έξω από την Νέα Κίο στον κεντρικό δρόμο για Άργος και πλησίον του καταυλισμού τους και ήταν κλειστό αφού το περιστατικό έγινε βραδινές ώρες.

Οι «ευπαθείς» έγιναν αντιληπτοί από γείτονα, ο οποίος αφού ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη πήγε κοντά να τους παροτρύνει να αποχωρήσουν. Η απάντηση ήταν καυγάς και ξυλοδαρμός του γείτονα. Λεπτά αμέσως μετά στο σημείο έφτασε ο ιδιοκτήτης και ο γιος του και ταυτόχρονα και ακόμη μια ομάδα «ευπαθών» από τον παρακείμενο καταυλισμό. Ξυλοκοπήθηκαν πλην του γείτονα και ο ιδιοκτήτης με τον γιο του.

Ο ιδιοκτήτης πήγε την επόμενη ημέρα στον εισαγγελέα για να ζητήσει βοήθεια. Όπως είπε στο βίντεο που ακολουθεί, αυτή είναι ηπολλοστή φορά που το κλέβουν και η αξία όλων των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Στο βίντεο φαίνονται πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και μιλούν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο δεύτερος γιος του.

Η παραβατικότητα λοιπόν των «ευπαθών» καλά κρατεί. Τι άλλο πρέπει να κάνουν επιτέλους οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της περιοχής για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες τους;  

Κ.Π.