ΞΕΦΤΙΛΕΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»! ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ ΠΡΟΣ ΚΟΥΛΗ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Αποφεύγει επιμελώς ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μητσοτάκης κάθε αναφορά στην τήρηση της δέσμευσής του ότι θα σεβαστεί την προδοσία των Πρεσπών, αλλά τα αφεντικά του την θυμίζουν! Αλλά, όταν του τη θυμίζουν, βάζει τα παπαγαλάκια του να το… κρύβουν από τους «μακεδονομάχους» που τον ψήφισαν!

Έτσι, μαζί με τα συγχαρητήριά της για την εκλογή του, η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι τον συγχαίρει και για την δέσμευσή του να τηρήσει κατά γράμμα την συμφωνία που υπόγραψε ο αρχιπροδότης προκάτοχός του στις Πρέσπες!

Ωστόσο, από το γραφείο του ΠΡΟΔΟΤΗ διοχετεύτηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το εξής τηλεγράφημα:   

«Τα συγχαρητήριά της για την εκλογή του έδωσε χθες τηλεφωνικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και η κ. Τερέζα Μέι.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης. Στη διάρκεια του σύντομου τηλεφωνήματος συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στην Νοτιανατολική Μεσόγειο και ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ευρύτερη περιοχή».

Βέβαια, δελτίο τύπου για την συνομιλία και τα… συχαρίκια εξέδωσε και το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφέροντας αυτά που κρύβουν οι «μακεδονομάχοι» της πλάκας και της φάπας. Ιδού:

«Αναφορικά με ευρύτερα περιφερειακά ζητήματα η πρωθυπουργός είπε πως πιστεύει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών με τη Βόρεια Μακεδονία ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και καλωσόρισε τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη να τηρήσει την εφαρμογή της»

Ξεφτίλες «πατριώτες», το ελάχιστο που έχετε να κάνετε αν σας έχει απομείνει μια σταλιά φιλότιμο, είναι να δέσετε μια πέτρα στο λαιμό σας και να πάτε να πνιγείτε στις Πρέσπες, να ξεβρωμίσει ο τόπος!