ΤΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Η «ΕΦΟΔΟΣ» ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ». Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

Ως ξεκίνημα της… «επιχείρησης εκκαθάρισης» και ως αρχή για… «να μπει επιτέλους μία τάξη», είδαν τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια του Κούλη (και πρώην «ακροδεξιά» παπαγαλάκια του Καμμένου και κατ’ επέκταση του Τσίπρα…), την επιχείρηση που έκανε χθες η ΕΛΑΣ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και την σύλληψη επτά ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών. Και δώστου ύμνους για την «κατάργηση των ασύλων και των άβατων»!

Μόνο που για να είμαστε δίκαιοι και να μην εντυπωσιαζόμαστε – παραμυθιαζόμαστε από τις θριαμβευτικές ιαχές των «ακροδεξιών» παπαγάλων, βάλαμε την είδηση στην «αναζήτηση» του Google και μας έβγαλε τα εξής αποτελέσματα: 

«Η ΕΛΑΣ μπήκε (επιτέλους) στο ΑΠΘ: όπλα, ναρκωτικά και 43 συλλήψεις

Μετά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά φοιτητών και καθηγητών και υπό το βάρος των καταγγελιών για το «βασίλειο» βίας και ανομίας στο οποίο είχε μετατραπεί ο πανεπιστημιακός χώρος, οργανώθηκε επιχείρηση «σκούπα». Τι βρήκαν οι αστυνομικοί…».

Ημερομηνία της εφόδου; 12 Δεκεμβρίου 2018.

Δεύτερο αποτέλεσμα στην «αναζήτηση», με ημερομηνία 7 Μαρτίου 2019:

«Αστυνομική επιχείρηση μέσα στο ΑΠΘ και συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χτες στους χώρους του ΑΠΘ με στόχο την πάταξη του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως ανακοινώθηκε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, συνέλαβαν τρία άτομα…».

Τρίτο αποτέλεσμα, με ημερομηνία 10 Μαΐου: 

«Αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ – Συνελήφθησαν έμποροι ναρκωτικών

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες  σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και της ΟΠΚΕ, για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα…».

Όπως βλέπετε, ανάλογες επιχειρήσεις στο ΑΠΘ είχαν γίνει και επί ΣΥΡΙΖΑ (που δεν έλυσαν το πρόβλημα…) και δεν ήταν αυτή η «πρώτη φορά», χάρη στις «εντολές Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη». Και το δούλεμα έχει τα όριά του!