ΜΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ… ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ; 154 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Παρά τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης Κούλη Μητσοτάκη και τις ιαχές των «ακροδεξιών» παπαγάλων της, ότι θα μπει παντού «τάξη», οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι συνεχίζουν να έρχονται στη χώρα των μονίμως… ανοιχτών συνόρων.

Έτσι, μετά τους χθεσινούς 187 (μόνο δια θαλάσσης…), σήμερα το Λιμενικό των Κούληδων και των Μπουμπουκοβορίδηδων χόρτασε… διασώσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, σαράντα εννέα (49) «προσφυγάκια» εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» (όταν πλησιάζει κοντά τους σκάφος του Λιμενικού τα «προσφυγάκια» τρυπάνε τις βάρκες και πέφτουν στη θάλασσα για να θεωρηθούν «ναυαγοί» και να «διασωθούν» από τους άνδρες του Λιμενικού…) στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΡΙΕΛΙΑ” ν. Λέσβου, πενήντα ένα (51) εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» στη θαλάσσια περιοχή “ΤΟΜΑΡΟΝΗΣΙΑ” ν. Λέσβου, τριάντα ένα (31) εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν»  στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Χίου και είκοσι τρεις (23) εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Φαρμακονησίου.

Ας κάνουμε τη… σούμα: 154 «προσφυγάκια» μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης. Ουκ ολίγα!

(ΥΓ) 1: 187 χθες + 154 σήμερα= 341 μέσα σε 2 ημέρες – μόνο δια θαλάσσης. Ένα ολόκληρο χωριό! Και έπεται συνέχεια…

(ΥΓ) 2: «Μόλις θα επιστρέψουν οι πρώτοι 20 στην Τουρκία, δε θα ξανάρθει κανείς», απεφάνθη σε σχόλιό του υπερπατριωταράς του διαδικτύου. Και γιατί ρε… λεβέντη δεν ξεκινάει τις «επιστροφές» η κυβέρνησή «μας», για να στείλει και το «μήνυμα»; Τι την εμποδίζει;

(ΥΓ) 3: Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν έστω και μια καραβιά με 50 «προσφυγάκια», πρώτη είδηση το είχαν τα διαδικτυακά «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της Νουδούλας. Τώρα που η εισβολή συνεχίζεται και επαυξάνεται, κάνουν ότι δε βλέπουν και δεν ακούν. Γιατί άραγε;