ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ: ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ

Κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας έδωσε σήμερα η φράου Μέρκελ και ερωτήθηκε για την πιθανότητα ελάφρυνσης τους χρέους της Ελλάδος τώρα που έγινε πρωθυπουργός ο Κούλης.

Φυσικά, η φράου το αρνήθηκε και επιπλέον εξέθεσε τον Κούλη, αποκαλύπτοντας ότι της έχει υποσχεθεί να είναι… καλό παιδί και να κάνει ότι τον διατάζει! Ιδού η πλήρης δήλωσή της:  

«Οι υπουργοί Οικονομικών ήδη έχουν κάνει την ανακοίνωσή τους, ότι κατ’ αρχάς το πλαίσιο προϋποθέσεων παραμένει. Και βεβαίως δεν παίζει ρόλο σε ποιο κόμμα ανήκει ο εκάστοτε Πρωθυπουργός, αλλά αυτά είναι προγράμματα, για τα οποία έχει γίνει εκτεταμένη διαπραγμάτευση. Τώρα βεβαίως θα δούμε τι θα κάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, τι αιτήματα θα θέσει, αλλά έχω μιλήσει μαζί του τηλεφωνικώς και μου υποσχέθηκε προ πάντων ότι θα υλοποιήσει γοργά μια μεταρρυθμιστική ατζέντα, η οποία θα δημιουργήσει και οικονομική ανάπτυξη. Και αυτό θα το δούμε τώρα, αλλά οι υπουργοί Οικονομικών είπαν κατ’ αρχάς ότι δεν βλέπουν λόγο για αλλαγή του πλαισίου των προϋποθέσεων. Με αυτό συμφωνώ κι εγώ».

«Ελάφρυνση του χρέους»; «Διαπραγμάτευση για το πρωτογενές πλεόνασμα»; «Μειώσεις φόρων και ΕΝΦΙΑ»; «Πολλές και καλές δουλειές»; «Ανάπτυξη»; Α ρε κορόιδα που τον πιστέψατε!