«ΥΓΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ» ΚΟΡΥΦΩΣΗ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ως γνωστόν, η ΝΔ είναι η παράταξη του «υγιούς πατριωτισμού», σε αντίθεση με τον… «αρρωστημένο» ημών των «φασιστών», «ναζιστών», «ρατσιστών» και δε συμμαζεύεται.

Και ποια είναι η κορύφωση του «υγιούς πατριωτισμού» των Κούληδων; Η ανάθεση της θέσης του υφυπουργού αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, στον αδερφό του ανθρώπου της απόλυτης εμπιστοσύνης του… φιλάνθρωπου Σόρος στην Ελλάδα!

Πρόκειται για τον Γεώργιο Ζαβό, αδερφό του πολυπράγμονος Στέλιου Ζαβού, προέδρου του Harvard Business School Club στην Ελλάδα, αλλά και ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου διαφόρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον επενδυτικό και οικονομικό τομέα των ακινήτων, καθώς και στον τραπεζικό κλάδο (Zeus Capital Partners LP, Continental American Capital, κ.λπ.), με «ακτίνα δράσης» τις ΗΠΑ, αλλά και την ΝΑ Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο

Απόδειξη δε της εμπιστοσύνης που έχει στον άνθρωπο αυτό ο Σόρος, είναι ότι τον έκανε κουμπάρο στον τελευταίο γάμο του.

Πάντως, ευτυχώς να λέμε που έφυγαν από την εξουσία οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν άνθρωποι του Σόρος, κι ήρθαν οι «υγιείς πατριώτες» της Νουδούλας! Ευτυχώς, γιατί θα χανόμασταν!