ΠΟΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ; ΜΕ «ΜΗΝΥΜΑ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ – ΠΟ Ο GOLDEN!

Πως θα αποκαταστήσει τον νόμο και την τάξη, πως θα καταργήσει το «άβατο» των Εξαρχείων και το «άβατο» των πανεπιστημίων, πως θα εξαφανίσει τα «γκρουπούσκουλα» του αναρχοκομμουνισμού, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ., υποσχόταν προεκλογικά ο Κούλης και οι «ακροδεξιοί» (αμάν, αμάν!) παπαγάλοι του. 

Βέβαια, με τον «Golden» (Χρυσοχοΐδη) της παλαιοπασοκαρίας αρμόδιο υπουργό, αυτά είναι κάπως… δύσκολα να γίνουν, γιατί ο άνθρωπος έχει μάθει… αλλιώς.

Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ποια τάξη θα αποκαταστήσει ο νέος υπουργός του Μητσοτάκη και ποιους θα κυνηγήσει, ο Golden έστειλε σήμερα «μήνυμα» κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου. Όχι βεβαίως στην ακροαριστερά και τα γκρουπούσκουλα των Εξαρχείων, αλλά στην… «ακροδεξιά».

Ιδού το «μήνυμα»: «Μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε για την ασφάλεια της χώρας, η οποία ταυτίζεται με τη Δημοκρατία και το δικαίωμα μας να κυκλοφορούμε ελεύθεροι. Χωρίς ασφάλεια σαπίζει η Δημοκρατία και αυτό είναι η χαρά του ακροδεξιού».

(ΥΓ): Αχ νεοδημοκράτη συνδικαλισταρά της ΕΛΑΣ, που δήλωσες… ανυπόμονος να πάρεις πολιτική εντολή για να «καθαρίσεις» τα Εξάρχεια και να μας… εκπλήξεις, δεν ήξερες, δε ρώταγες;