Η ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 

Έγινε τελικά η προαναγγελθείσα υπουργοποίηση της Νίκης Κεραμέως και μάλιστα στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Θυμίζουμε για όσους το ξέχασαν, ότι η εν λόγω, η οποία ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ –μέσω ψηφοδελτίου Επικρατείας- για πρώτη φορά βουλευτής από τον Σαμαρά το 2015, είχε παραβρεθεί προ ολίγων ημερών στην ετήσια συνεδρίαση της διαβόητης Λέσχης Bilderberg, με Κίσσινγερ και CIA.

Και βέβαια, όποιος πιστεύει πως η επιλογή της στην συγκεκριμένη θέση δεν έγινε από τους διεθνείς αφέντες και πως αυτή η πωρωμένη νεοταξίτισσα θα σταματήσει την αποχριστιανοποίηση της παιδείας και θα καταργήσει τα σχετικά μέτρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ!

(ΥΓ) 1: Δυστυχώς όμως, ηλίθιοι υπάρχουν πολλοί σ’ αυτή τη χώρα, κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα την 7η Ιουλίου – για πολλοστή φορά!

(ΥΓ) 2: Ότι ψηφίζεις παίρνεις! Γι’ αυτό, βγάλε το σκασμό «ελληνορθόδοξε» ψηφοφόρε της Νουδούλας. Ήξερες καθαρματάκι! Για την παρουσία της στην συνεδρίαση της λέσχης των διεθνών σατανάδων, αλλά και την σίγουρη υπουργοποίησή της στο συγκεκριμένο υπουργείο είχαν γράψει και ξαναγράψει όλα τα ΜΜΕ πριν από τις εκλογές!