ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ! 

Προ ολίγου πληροφορηθήκαμε –από τέσσερις διαφορετικές πηγές!- τα αποτελέσματα του πρώτου exit poll, του «πρωινού», στο οποίο ψηφίζουν συνήθως οι ηλικιωμένοι.

Δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα ακριβή αποτελέσματα –λόγω της γνωστής απαγόρευσης- αλλά θα σας πούμε μόνο ότι το σημερινό ποσοστό της Χρυσής Αυγής μπορεί να εκπλήξει θετικά ακόμα κι εμάς τους ίδιους…

Αυτό βεβαίως δεν πτοεί τα αχόρταγα παπαγαλάκια του Θεοδωρικάκου (του πρώην αρχικνίτη και αρχιπασόκου που είναι ο ιθύνων νους της βρώμικης προεκλογικής εκστρατείας του χαζο-Κούλη και βρίσκεται σε απευθείας γραμμή με την αμερικανική πρεσβεία, αλλά και τον Περισσό – που είναι συγκοινωνούντα δοχεία…), να διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή μένει… εκτός βουλής!

(ΥΓ) 1: Θυμήσου Κούλη, θα τον πληρώσεις πολύ ακριβά τον μπολσεβίκο, που έχεις μαζέψει και τις βρώμικες μεθοδεύσεις του! Από αύριο το πρωί θα μας βρίσκεις παντού μπροστά σου, τόσο στη βουλή όσο και στους δρόμους, κι όσο είσαι πρωθυπουργός του Θεοδωρικάκου θα ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ!

(ΥΓ) 2: Εμπρός για νέους Γράμμους! Να συντριβεί αμείλικτα το τέρας του μπολσεβικισμού, στο πρόσωπο του «συμβούλου» του χαζούλη! Έλληνες πατριώτες, κάντε τον με την ψήφο σας να κλαίει απόψε με μαύρο δάκρυ!