ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»;

Μπροστά στο μικρόφωνο στο οποίο έχει στηθεί άπειρες φορές (του ραδιοσταθμού ΣΚΑΪ και της εκπομπής του Πορτοσάλτε…) εμφανίστηκε το σούργελο ο Μπουμπούκος, για να σχολιάσει τα των εκλογών.

Κι όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή, ο Μπουμπούκος δε μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ότι «θα είναι ντροπή για την χώρα μας να μπει στο κοινοβούλιο».

Εμ βέβαια, τι θα πούνε οι… φίλοι μας οι «δανειστές», που θα ξαναμπούνε στη βουλή οι Έλληνες εθνικιστές; Σίγουρα θα… παρεξηγηθούν και θα μας… κακοχαρακτηρίσουν σα λαό.

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες τι πρέπει να ψηφίσετε για να σκάσουν από το κακό τους οι διεθνείς τοκογλύφοι και το τσιράκι τους ο Μπουμπούκος, που όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απειλούσε πως τάχαμου δε θα πλήρωνε τις δόσεις στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα, απειλούσε να… αυτοπυρποληθεί στο Σύνταγμα εις ένδειξη διαμαρτυρίας; Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική! 

(ΥΓ): Αλήθεια ψοφοδεξιέ μασκαρά Μπουμπούκο, δεν είναι ντροπή για την Ελλάδα να βρίσκεται στη βουλή το τελευταίο σταλινικό υπόλειμμα της Ευρώπης;