ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!

Στην περίπτωσή μας, δεν πρέπει μόνο να πετύχουμε ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και να το διασφαλίσουμε, για να μη μας κλέψουν. Στις τρεις τελευταίες εκλογές (βουλευτικές Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015, καθώς επίσης και στις ευρωεκλογές του 2019), παρατηρήθηκε το πολύ περίεργο φαινόμενο τα exit polls να δίνουν στην Χρυσή Αυγή μεγαλύτερα ποσοστά απ’ αυτά που τελικά έλαβε. Αυτό σημαίνει ότι έγινε ΚΛΟΠΗ! Γι’ αυτό, έστω και την τελευταία στιγμή, όσοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες μπορούν, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι αύριο εκλογικοί αντιπρόσωποι του Κινήματος! Βέβαια, εμείς δεν διαθέτουμε χιλιάδες επαγγελματικά στελέχη –όπως κάποιοι άλλοι- για να καλύψουμε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, οπότε μοιραία θα υπάρξουν κενά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έχουν γνώση οι φύλακες! Τα κενά αυτά, τουλάχιστον σε Αττική, Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις, θα καλύψουν ειδικά μηχανοκίνητα τμήματα, τα οποία θα ελέγχουν αν υπάρχουν ψηφοδέλτια του Κινήματος, αν μοιράζονται κανονικά στους ψηφοφόρους, ενώ θα ελέγχουν και τυχόν καταγγελίες. Μόλις δε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας και θ’ αρχίσει η καταμέτρηση, θα επιβλέπουν την καταμέτρηση στα «κενά» εκλογικά τμήματα.

Θα απευθύνουμε μία προειδοποίηση προς εκλογικούς αντιπροσώπους συγκεκριμένου κόμματος, που βάσει σχεδίου θα επιχειρήσουν να αποκρύψουν, είτε να «σημαδέψουν» ή να σκίσουν ψηφοδέλτια του Κινήματος για να βγουν άκυρα, ή που θα προσπαθήσουν να κάνουν συμφωνίες με δικαστικούς αντιπροσώπους για να βγάλουν εκ των υστέρων άκυρα –με διάφορους τρόπους- κάποια απ’ τα ψηφοδέλτια που θα έχουν πέσει στην κάλπη, να μην το κάνουν, γιατί θα το μετανιώσουν πικρά! Και να θυμούνται, ότι στα εκλογικά τμήματα θα είναι μόνοι τους!