Ο «ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ» ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟ… ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το προσπαθούν μανιωδώς τα ντόπια τσιράκια του παγκόσμιου τυράννου –με την συνδρομή ΠΡΟΔΟΤΩΝ, «κάστρο χωρίς προδότη δεν πέφτει»!- αλλά… δεν τους βγαίνει.

Και σήμερα, τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, ο «μικροπολιτικός» των «Νέων» το… μαρτύρησε, πως η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα στη νέα βουλή – και μάλιστα μέσα στην πρώτη πεντάδα των κομμάτων: «...όσοι παρακολουθούν τις κυλιόμενες μετρήσεις, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται μεν πολύ αποδυναμωμένη, αλλά επιμένουν στην εκτίμησή τους πως (δυστυχώς) θα είναι και πάλι στην πρώτη πεντάδα των κομμάτων και θα μπει στη Βουλή».

(ΥΓ): Κι έτσι θα χάσουν οι διάφοροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ το «μπόνους» που τους είχαν τάξει οι αντιπρόσωποι του παγκόσμιου τυράννου τα πολυπόθητα φράγκα! Δεν πειράζει, ας ξαναπροσπαθήσουν την… επόμενη φορά, αν μέχρι τότε δεν τους έχουν πιάσει οι κατάρες των Ελλήνων εθνικιστών, αυτά που πήραν να τα φάνε σε φάρμακα!