ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ – ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Μια ακόμη εκλογική μάχη - Μια ακόμη Νίκη για την Χρυσή Αυγή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ένας πεσμένος εχθρός μπορεί να σηκωθεί ξανά, αλλά ένας εχθρός που έχει συνθηκολογήσει είναι πραγματικά νικημένος” ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΣΙΛΛΕΡ

Ας το πάρουν απόφαση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να γονατίσει από τον βρώμικο πόλεμο ενός ολόκληρου συστήματος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται ποτέ να νικηθεί, γιατί πολύ απλά ποτέ της δεν θα συνθηκολογήσει με το αντεθνικό καθεστώς, με την δικτατορία των διεφθαρμένων που εξουσιάζει την Πατρίδα μας!  Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδιώκουν την εξόντωσή μας και λένε πως είναι γραφτό να πέσει “των Ιδεών μας η Πόλη”. Απέτυχαν και στο παρελθόν ακόμη και όταν μας είχαν μέσα στην φυλακή θα αποτύχουν και τώρα!

Στα σύνορα με τα Σκόπια

Τις περασμένες ημέρες έκανα περισσότερα από δύο χιλιάδες χιλιόμετρα και μίλησα σε Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες στην Θεσσαλονίκη, στην Πέλλα, στο Κιλκίς, στην Ημαθία, στην Πιερία και στην Θεσσαλία και έφθασα μέχρι τα σύνορα, όπου από το Φυλάκιο των Ευζώνων, στα σύνορα με τα Σκόπια, στείλαμε το μήνυμα σε όλη την οικουμένη: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και μόνο Ελληνική!

Ημέρα επιστροφής στο κράτος των Αθηνών η Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, γιατί σύμφωνα με τον νόμο θα έπρεπε να δώσω συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση, συνέντευξη, η οποία βεβαίως και δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Μία ακόμη απαγόρευση από την κόκκινη χούντα της ΕΡΤ. Καμία διαμαρτυρία από τους “δημοκράτες» όλων των κομμάτων, ακόμη και αυτών τα οποία εμφανίζονται σαν φιλελεύθερα. Μία ακόμη απαγόρευση που δείχνει καθαρά ποιους πολεμά και φοβάται το καθεστώς.

Δεν θα επιτύχουν τίποτε! Οι Έλληνες Εθνικιστές όλοι μαζί είναι ενωμένοι στον αγώνα για να κρατηθεί ζωντανή η φλόγα για μια Νέα Εθνικιστική Ελλάδα! Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, στα σύνορα, στον Μωριά, στην Ρούμελη, την Μακεδονία και τα νησιά δίνουν μια μάχη τίμια με ψηλά το κεφάλι και δεν πρόκειται ποτέ να προσκυνήσουν την ξενοκρατία που εκπροσωπούν τα κόμματα της εξουσίας και το βρώμικο χρήμα τους.

Οι Ευρωεκλογές πέρασαν και ο Λαός στις 26 Μαΐου τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και δικαίως τον τιμώρησε. Τον τιμώρησε για την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία όμως έχει δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσει και θα σεβαστεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Οι μάσκες των “Fake Μακεδονομάχων” έπεσαν και αποδεικνύεται κάθε ημέρα όλο και περισσότερο ότι την Μακεδονία δεν την πρόδωσε μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που θα κριθεί στις εκλογές την 7ην Ιουλίου. Θα κριθεί και η δυναμική παρουσία μέσα στην Βουλή μιας αληθινής Εθνικής Αντιπολιτεύσεως και αυτή η Εθνική Αντιπολίτευση δεν μπορεί παρά να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

«Αυτοδύναμη Ελλάδα» το μεγαλύτερο ψέμα του Μητσοτάκη

Στα χρόνια της δεκαετίας του ’60 γύρισε πίσω την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία. Εισβάλλαν μέσα στα σπίτια σαν κοινοί “νταβατζήδες” και τραμπούκοι, εκβιάζοντας και τάζοντας, προκειμένου να κερδίσουν περισσότερους ψήφους. Και υπόσχονται ανάπτυξη… ποια ανάπτυξη όμως είναι δυνατόν να υπάρξει μέσα σε καθεστώς χρεοκοπίας;

«Αυτοδύναμη Ελλάδα» το μεγαλύτερο ψέμα του Μητσοτάκη. Πώς είναι δυνατόν να είναι αυτοδύναμη η Ελλάδα μέσα σε καθεστώς επιτροπείας και ξενοκρατίας με χρέος 360 δισ. ευρώ; Φαίνεται πως έχει μπερδέψει ο Μητσοτάκης την Ελλάδα με την Ν.Δ που είναι «αυτοδύναμη», χρωστώντας 279 εκατ. ευρω! Την Νέα Δημοκρατία που παρ’ όλο το γεγονός ότι είναι χρεοκοπημένη σκορπά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε μια πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία! 

Να μη ξεχάσουν επίσης οι Έλληνες την ώρα της κάλπης ότι η Νέα Δημοκρατία επίσημα έχει δηλώσει ότι θα… σεβαστεί (!) την συμφωνία των Πρεσπών του ΣΥΡΙΖΑ και ότι το μόνο κόμμα εθνικό, που έχει δεσμευθεί ότι θα αγωνιστεί για την κατάργησή της, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Εσείς που παραστάτες είστε πιστοί στα Λάβαρα του Εθνικιστικού αγώνα και δίνετε την μάχη του Έθνους, θα έχετε να λέτε στα παιδιά σας και στα παιδιά των παιδιών σας με Yπερηφάνεια και Tιμή ότι όταν οι περισσότεροι Έλληνες ήταν ραγιάδες, εσείς ήσασταν Eλεύθεροι, ήσασταν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-akomh-eklogikh-machh-mia-akomh-nikh-gia-thn-chrush-augh-arthro-tou-n.-g#ixzz5soiNEW7E