ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ο ALPHA ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που αντιστέκεται στο σύστημα, είναι η φωνή της αλήθειας και γι΄ αυτό δέχεται έναν συνεχιζόμενο ανηλεή πόλεμο, αποκλεισμούς, φίμωση και λογοκρισία.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που συνέβη σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου παρουσίασαν ένα δίλεπτο με το προεκλογικό μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτού της Χρυσής Αυγής στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Ελένης Ζαρούλια.

Δείτε στο βίντεο στο 1.27΄. Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια λέει χαρακτηριστικά για την Νέα Δημοκρατία: «Πόσα χρήματα εξασφάλισε για σένα Έλληνα και πόσα ξόδεψε για να παρέχει ανέσεις στους λαθρομετανάστες;«.

Η φράση όμως ΚΟΒΕΤΑΙ στο «πόσα ξόδεψε» και πέφτει μαύρο για να μην ακουστεί η φράση «για να παρέχει ανέσεις στους λαθρομετανάστες».

Νομίζουν ότι έτσι θα φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας. Κάνουν λάθος για ακόμη μια φορά.

Την Κυριακή οι Έλληνες στέλνουν ηχηρό μήνυμα: Ξανά ισχυρή η Χρυσή Αυγή στην Βουλή για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/logokrisia-akoma-kai-sta-proeklogika-dilepta-ths-chrushs-aughs-o-alpha-ekop#ixzz5spLVAGYr