ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΤΗΣ RASS ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΦΟΡΑ!

Ήμασταν ενήμεροι τις τελευταίες ημέρες, ότι το γνωστό κύκλωμα που θέλει να εξαφανίσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή έψαχνε εταιρεία δημοσκοπήσεων να εμφανίζει την Χρυσή Αυγή… εκτός βουλής. Όλοι όσοι υπέστησαν την «πίεση» του κυκλώματος, δέχτηκαν μόνο να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα, δηλαδή να «ρίξουν» την Χρυσή Αυγή 1-2 μονάδες από το πραγματικό της ποσοστό, αλλά μέχρις εκεί, για στοιχειώδεις λόγους αξιοπιστίας. 

Μέχρι που βρέθηκε η… εταίρα-καμικάζι! Πρόκειται για την Rass, η υπεύθυνη της οποίας δέχθηκε να παίξει το βρώμικο παιχνίδι της τελευταίας στιγμής.

Έτσι, στην… κουβαρίστρα που παρουσίασε ως δημοσκόπηση, εμφανίζει την Χρυσή Αυγή στο… 2,5% στην καθαρή πρόθεση ψήφου, που γίνεται… 2,7%, ως μέση τιμή στην εκτίμηση ψήφου.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταίρα εμφανίζει την Χρυσή Αυγή με πολύ χαμηλότερα ποσοστά απ’ αυτά που έχει. Για παράδειγμα, στην τελευταία δημοσκόπησή της πριν από τις εκλογές του 2015, η εταίρα εμφάνιζε ως… πέμπτο κόμμα την Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 5,1%, κάτω από το Ποτάμι και το ΚΚΕ. Τα αποτελέσματα όμως δεν την δικαίωσαν καθόλου…

Το ίδιο θα συμβεί και σ’ αυτές τις εκλογές και το βράδυ της Κυριακής προβλέπονται… ξεβρακώματα! 

(ΥΓ): Δεν καταλαβαίνουν οι «κουβαρίστρες», ότι με τις κραυγαλέα βρώμικες αυτές μεθοδεύσεις τους πεισμώνουν περισσότερο τους Έλληνες πατριώτες και τους συσπειρώνουν στο ΜΟΝΟ εθνικιστικό κόμμα που συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές; Θα το καταλάβουν την Κυριακή, αλλά θα είναι πολύ αργά!