ΛΥΣΣΑΞΕ Η ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Λύσσα κακιά βγάζει η γερμαναρία με την Χρυσή Αυγή. Έτσι, δημοσίευμα της φυλλάδας ΤΑΖ αγνοεί προκλητικά όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν σίγουρη την Χρυσή Αυγή στη βουλή και υιοθετεί την προπαγάνδα των μπολσεβίκων της jailgoldendawn και CIA, που κραυγάζουν ότι «τελείωσε η Χρυσή Αυγή», «μένει εκτός βουλής» και τα τοιαύτα.

Ενώ, λοιπόν, η άθλια καθεστωτική γερμανοφυλλάδα γράφει στο ρεπορτάζ πως: «οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή λίγο πάνω από το όριο εισόδου στη Βουλή», τιτλοφορούν το κατάπτυστο άρθρο τους με το προβοκατόρικο ερώτημα «Εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή;». Προφανώς αυτό ορέγονται, αλλά δε θα τους γίνει η χάρη!

Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλούν και οι ύμνοι της γερμαναρίας για το μόρφωμα του Βελόπουλου, το οποίο αποκαλούν «νέο κόμμα του δεξιού χώρου», ενώ τονίζουν το ότι ο Βελόπουλος έχει γεννηθεί στην Γερμανία («ο γεννημένος στη Γερμανία αρχαιολόγος»…). Προφανώς τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο! Και δεν έχουν άδικο, καθώς ήταν μεταξύ αυτών που ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου της καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων.  

Τα συμπεράσματα δικά σας!