ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3,5%;

Πέραν από τις κάργιες του μπολσεβικισμού που διοχετεύουν παραμύθια του τύπου «διαλύεται η Χρυσή Αυγή», «εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή» και τα τοιαύτα, οι περισσότερες εταιρίες εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή με ποσοστά γύρω στο 3,5%. 

Είναι αληθές αυτό;

Σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που εκτός από τις φανερές γνωρίζουν πολύ καλά και τις κρυφές δημοσκοπήσεις, δύο είναι τα κόμματα που μπαίνουν-δε μπαίνουν στη βουλή. Ας δούμε για παράδειγμα ένα σχετικό σχόλιο του Πρώτου Θέματος, με βάση όλα τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα φανερών δημοσκοπήσεων:  

«Ο ρόλος του ΜΕΡΑ25 και του Βελόπουλου
Στις επικείμενες εκλογές καταλυτικό ρόλο για την διαμόρφωση του σχετικού ορίου θα παίξουν το ΜΕΡΑ25 του Γιανη Βαρουφάκη και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Τα δύο κόμματα βρίσκονται κοντά στο 3%. 
Αυτό σημαίνει ότι εάν εισέλθουν τελικά στην Βουλή θα αδειάσουν την δεξαμενή των εκτός κοινοβουλίου κομμάτων η οποία θα περιοριστεί αθροιστικά σε ποσοστά πέριξ του 5% και άρα ο πρώτος χρειαστεί πάνω από 38% για να βγει αυτοδύναμος. 
Εάν μείνουν εκτός και οι δύο τότε η εξωκοινοβουλευτική δεξαμενή ίσως προσεγγίσει το 10%».

Άρα, δεν υπάρχει ενδεχόμενο ούτε ως σενάριο να κινδυνεύσει η Χρυσή Αυγή να μην μπει στη βουλή. Πως γίνεται αυτό όμως, με μόλις 3,5%, το οποίο είναι από μόνο του ένα επισφαλές ποσοστό;    

Προφανώς, η σιγουριά των δημοσκόπων σημαίνει πως η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή είναι σιγουρότατη, γιατί το ποσοστό της είναι τουλάχιστον κατά μία μονάδα μεγαλύτερο απ’ αυτό που παρουσιάζουν!