Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή μίλησε στο makedoniawebtv.gr για τις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας αρχικά την μάχη του Κινήματος απέναντι σε ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παρουσίασε τις πάγιες θέσεις του της Χρυσής Αυγής για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, την εξωτερική πολιτική και την λαθρομετανάστευση, σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δρα υποκριτικά και ψηφοθηρικά και δεν αποτελεί με κανέναν τρόπο πατριωτικό κόμμα.

Ιδιαίτερα για την συμφωνία των Πρεσπών τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται και δεσμεύεται για την κατάργησή της, ενώ για το λαθρομεταναστευτικό επισήμανε πως πρέπει να γίνει άμεσα απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών στις πατρίδες τους και τα χρήματα που σπαταλιούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό να δοθούν στις Ελληνικές οικογένειες που πένονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-n.-g.-michaloliakou-sto-makedoniawebtv.gr-hchhtiko#ixzz5sdNO5BpO