ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ «ΙΔΙΟΧΕΙΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ» ΚΑΙ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ… ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ!

Όπως πληροφορούμεθα, μετά την κατακραυγή που ξέσπασε εναντίον του, ο… λαοσωτήρας Κυριάκος Βελόπουλος αφήνει πίσω του τις «ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού», για τις οποίες κραύγαζε στο… νοήμων κοινό του: «Για πρώτη φορά, επιστολές του ιδίου του Ιησού Χριστού! Του Θεού μας! Που τις έγραψε ο ίδιος. Απίστευτο! Απίστευτο! Νιώθω δέος και μόνο που τις κρατώ στα χέρια μου. Και εσείς θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα τις έχετε. Το καταλαβαίνετε; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε! Τηλεφωνήστε τώρα!».

Όσοι… τυχεροί  πρόλαβαν και τηλεφώνησαν, τις «ιδιόχειρες επιστολές του Κυρίου» είδαν! Οι υπόλοιποι, ας μείνουν με την όρεξη, γιατί ο… λαοπρόβλητος λαοσωτήρ πάει γι’ άλλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Αδάμ και η Εύα του εμπιστεύτηκαν –μόνο σ’ αυτόν!-  τα… εσώρουχα τους, δηλαδή φύλλα συκής, τα οποία θα πουλάει σε όσους απ’ τους τηλεθεατές του… προλάβουν να τηλεφωνήσουν, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων!  Πανύβλακες, σπεύσατε!

(ΥΓ): Και κηραλοιφές πουλάμε και ψήφους δεχόμαστε! Ελεήστε τυφλοί τον ανοιχτομάτη!