ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!

Το δρόμο της συνδιαχείρισης του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο (“win-win”, όπως λέει ο Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, ή “καζάν-καζάν”, όπως λέει ο Ερντογάν Πασάς) άνοιξε στην επόμενη κυβέρνηση (γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάνει…) ο κομμουνιστής Κατρούγκαλος, με σημερινές του δηλώσεις. Οι οποίες δηλώσεις έχουν μεγάλη βαρύτητα, λόγω του ότι ο εν λόγω δεν είναι ένας απλός βουλευτής, αλλά ο πλέον αρμόδιος, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας!

Στις σημερινές του δηλώσεις, λοιπόν, ο Κατρούγκαλος ανοίγει θέμα συνδιαχείρισης (υπό όρους…) και αναγνωρίζει τουρκικά δικαιώματα στο Αιγαίο, σύμφωνα με το… διεθνές δίκαιο!!!

Και να μην ξεχνάμε πως οι δηλώσεις αυτές δεν είναι καινούργιες, καθώς τις είχε εκφράσει και κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησής του με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Βέβαια, ο Κατρούγκαλος σήμερα είναι αλλά από Δευτέρα δεν θα είναι υπουργός των Εξωτερικών, αλλά προφανώς με τις σημερινές του δηλώσεις έδωσε το «πράσινο φως» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη να προχωρήσει απερίσπαστος στην υλοποίηση του γκανγκστερικού σχεδίου συνδιαχείρισης του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο με τους Τουρκαλάδες!

(ΥΓ): Ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια!