ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΤΟ ΑΡΜΟΣΤΗ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;

Όπως σας ενημερώσαμε προχθές, η επί τετραετία πρεσβευτής του Ισραήλ ολοκλήρωσε την διπλωματική αποστολή της στην Ελλάδα και αποχαιρέτησε «γνωστούς και φίλους», ο δε αντικαταστάτης της θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες. Όπως εξηγήσαμε, η κίνηση αυτή ήταν επιβεβλημένη, καθώς η πρεσβευτής είχε «εκτεθεί» υπερβολικά υπέρ των Τσίπρα και Καμμένου και τώρα που αναλαμβάνει ο Μητσοτάκης θα πρέπει να έρθει κάποιος άλλος να τον υμνεί για την υποταγή του στα σιωνιστικά συμφέροντα.

Σε ανάλογη κίνηση φαίνεται πως θα προχωρήσουν και οι… φίλοι και… προστάτες μας (τουρκιστί «νταβατζήδες…) Αμερικανοί, με αντικατάσταση του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, ο οποίος επίσης είχε «εκτεθεί» υπερβολικά υπέρ του Τσίπρα. 

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο Ύπατος Αρμοστής, μιλώντας σε χθεσινοβραδινή δεξίωση, στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της 4ης Ιουλίου: «Οι πολιτικοί και οι διπλωμάτες έρχονται και φεύγουν, αλλά αυτό που έχουμε χτίσει θα μείνει: μια ισχυρή παράδοση συνεργασίας, φιλίας και κοινών ιδανικών που φτάνουν μέχρι την ίδρυση των σύγχρονων κρατών μας».

Εν αναμονή, λοιπόν, νέου Ύπατου Αρμοστή, που θα είναι ο πραγματικός αφέντης αυτού του προτεκτοράτου!

(ΥΓ): Οι Ύπατοι Αρμοστές έρχονται και φεύγουν, η αμερικανοκρατία μένει! Μέχρι που να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες και να διοικείται από Έλληνες!