«ΨΗΝΕΤΑΙ» ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 4! EUROGROUP ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ «ΣΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ» ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Είναι κοινό μυστικό, ότι το αντάλλαγμα στον Τσίπρα για την προδοσία των Πρεσπών, ήταν μια κάποια «χαλαρότητα» στα οικονομικά – η οποία αποδείχθηκε πολύτιμη για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με τα διάφορα επιδόματα φτώχειας που έδωσε και τους χιλιάδες διορισμούς που έκανε, κατάφερε να κρατήσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό. Τώρα ο προδότης Τσίπρας φεύγει και μαζί του φεύγει και η περίοδος της «χαλαρότητας»!

Μια γεύση για το τι περιμένει την νέα κυβέρνηση του Κούλη, δόθηκε με την έκθεση της Κομισιόν για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα (η τρίτη «έκθεση ενισχυμένης εποπτείας»…), που δόθηκε στην δημοσιότητα αμέσως μετά τις ευρωεκλογές. Στην οποία έκθεση, επισημάνθηκε αφενός μεν ότι «λείπει» ένα δις ευρώ από τον προϋπολογισμό και αφετέρου δε, ότι «πρέπει» να γίνουν 1.550 απολύσεις άμεσα, 10.000 μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και 30.000 μέσα στο 2020, για να αποκατασταθεί η… τάξη.

Επειδή δε «το γοργόν και χάριν έχει», οι «δανειστές» θα δώσουν τον «λογαριασμό» στην νέα κυβέρνηση την επομένη της εκλογής της, καθότι όπως επισήμαναν «κύκλοι» της Κομισιόν «ξέρουμε ότι έχετε εκλογές αλλά θέλουμε να στείλουμε το σωστό μήνυμα».

Το οποίον, πρακτικά σημαίνει νέο Μνημόνιο, για να καλυφθεί η δημοσιονομική «τρύπα»!

(ΥΓ) 1: Καταλαβαίνετε τώρα την χρησιμότητα που έχει για το σύστημα η είσοδος στη βουλή του κόμματος του… πρωτομνημονιακού Βελόπουλου; Όπως «έσωσε» την Ελλάδα το 2010, ψηφίζοντας το πρώτο Μνημόνιο της καταστροφής μας, έτσι θα την ξανασώσει και τώρα, ψηφίζοντας το Μνημόνιο 4!

(ΥΓ) 2: Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!