ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ!

Ένας ανύποπτος Έλληνας πολίτης, που εκινείτο με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Μεσσήνης– Ασπροχώματος στη Μεσσηνία, τόλμησε –διότι περί τολμήματος πρόκειται!- να κάνει παρατήρηση σε «ευπαθείς» που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο, διότι οδηγούσαν επικίνδυνα και παραλίγο να τον τρακάρουν και «γεύτηκε» την μανία της «καταπιεσμένης μειονότητας»! 

Έτσι, αμέσως μετά την παρατήρηση που τους έκανε, οι «ευπαθείς» τον προσπέρασαν και σταμάτησαν το όχημά τους μπροστά του, διακόπτοντας την κυκλοφορία. Εν συνεχεία, βγήκαν από το όχημά τους, τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου, τον ξυλοκόπησαν αγρίως κι αφού ικανοποίησαν τα άγρια ένστικτά τους, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητό τους και έκαναν αναστροφή. Ωστόσο, ο ξυλοκοπηθείς πολίτης κάτι τους είπε, με αποτέλεσμα να σταματήσουν, να βγουν έξω και να τον απειλήσουν πυροβολώντας στον αέρα με το όπλο που κρατούσε ένας από αυτούς!

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο από τους «ευπαθείς» νταήδες, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», που τους έχουν δώσει αέρα για να καταπιέζουν όλους τους υπολοίπους!