ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ»… ΑΛΛΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΝΟΥΝ!

Αναδίπλωση επιχείρησε ο αθεόφοβος τσαρλατάνος Βελόπουλος, μετά τις παρεμβάσεις δύο μητροπολιτών για το χριστεμπόριο στο οποίο επιδίδεται, με τις δήθεν «αυθεντικές επιστολές του Ιησού». Τώρα, σε… τρίτο πρόσωπο, εμφανίζεται να μην ξέρει τίποτα για το «φόνο».

Ιδού τι γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του:  

«Μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες των βουλευτικών εκλογών έχουμε δύο παρεμβάσεις μητροπολιτών οι οποίες βάλλουν κατά του Κ. Βελόπουλου, χωρίς να τον ονοματίζουν. Τυχαίο; Δύσκολο να το πιστέψει κανείς αυτό.

Ας ξεκινήσουμε με το εξής βασικό. Δεν πούλησε ο Κ. Βελόπουλος επιστολές του Ιησού. Πούλησε βιβλίο συγγραφέα που περιελάμβανε μεσαιωνικές χειρόγραφες επιστολές, μεταξύ των οποίων και κάποιες που υποτίθεται πως έγραψε ο Χριστός.

Κατά συνέπεια ο χριστιανός, ορθόδοξος Κ. Βελόπουλος ουδέποτε αμφισβήτησε το δόγμα της Εκκλησίας. Η θεολογική διάσταση είναι δεδομένη όπως οι Οικουμενικές Σύνοδοι την έχουν οριστικοποιήσει. Από ιστορικής-παλαιογραφικής άποψης κάθε χειρόγραφο χρήζει μελέτης. Όχι θεολογικά. Ιστορικά».

Το δυστύχημα για τον αδίστακτο θεομπαίχτη, είναι πως «τα βίντεο μένουν» – κατά το «τα γραπτά μένουν»- και αποκαλύπτουν την αλήθεια. Δείτε την και κρίνετε μόνοι σας…