ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Γράφει ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

«Θα έρθει πρώτα ένα ψευτορωμαίικο. Να μη το πιστέψετε. Θα φύγει πίσω».

(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) 

Η δική μας Ελλάδα έρχεται μέσα από την Ιστορία και δεν έχει καμία σχέση με το ψευτορωμαίικο των διαχειριστών της ξενοκρατίας, είτε αριστερών, είτε φιλελεύθερων.

Είναι η δική μας Ελλάδα μια Πατρίδα Αιώνια με χιλιάδες χρόνια Παράδοσης Ιερής και ΟΧΙ ένα μέγεθος “δημοσιονομικό”, ένα κράτος κατ’ ουσίαν αντεθνικό, το οποίο υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα των ξένων, που δεν θέλουν την Ελλάδα Ελεύθερη και γι’ αυτό ο Αγώνας είναι πρώτα απ’ όλα Εθνικός και κατά δεύτερον λόγο πολιτικός.

Φυσικό, λοιπόν, το να μη μας καταλαβαίνουν οι γραικύλοι, που περιμένανε το βράδυ της 26ης Μαΐου να έχουμε τα κεφάλια σκυμμένα και να κλαίμε. Να κλαίμε γιατί; Γιατί χάσαμε μερικούς ψηφοφόρους; Η Χρυσή Αυγή αυτό νομίζετε ότι είναι; Εκλογές και ποσοστά; Όχι! Είναι η εθνική φρουρά, η φρουρά του Γένους που αντιστέκεται και πολεμά. Για μια Νέα Ελλάδα, για την Μεγάλη Ελλάδα!

Ο πόλεμος τον οποίο υποστήκαμε ήταν τρομερός. Φτάσαμε στο σημείο ο Μητσοτάκης ο Κυριάκος, που έχει σαν σύμβουλό του τον Θεοδωρικάκο, πρώην γραμματέα της ΚΝΕ, να λέει ότι εμείς συνεργαζόμαστε με την αριστερά, με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μα, μεγαλύτερο εκτροφείο κομμουνιστών από το 1974 από τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει.

Αγκαλιά με τους κομμουνιστές είναι εδώ και 45 χρόνια. Αυτοί έφεραν την αριστερά στην εξουσία. Από τα εγκληματικά τους λάθη πήραν ένα κόμμα του 3% και το έκαναν κυβέρνηση. Τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι θα φέρει ο Μητσοτάκης; Θα διώξει λένε την αριστερά. Πώς θα τους διώξει; Με…

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.pronews.gr/opinion-makers/784691_mono-ethnikistiko-kinima-mporei-na-polemisei-tin-aristera