ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ! ΔΥΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!

Έχουν ξεπεράσει τα όρια του γελοίου οι διάφοροι μπολσεβίκοι (οι οποίοι δεν ανήκουν απαραιτήτως μόνο στο ΚΚΕ…), οι οποίοι ζητούν μανιωδώς κάθε είδους αποκλεισμό κατά της Χρυσής Αυγής.

Δύο εξ’ αυτών, στην Τρίπολη, απέστειλαν ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, απαιτώντας την ακύρωση της άδειας που δόθηκε από το Δήμο στην Χρυσή Αυγή για να στήσει προεκλογικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

Με το εξής… ατράνταχτο επιχείρημα: «Με δεδομένο ότι στις 10 Ιουνίου 2019 ήταν η επέτειος της σφαγής στο Δίστομο του 1944, όπου τα αποκτηνωμένα ΕΣ-ΕΣ σκότωσαν με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό 218 αθώους άμαχους, από μωρά 4 μηνών μέχρι γέροντες…».

Τι σχέση μπορεί να έχει το Δίστομο Βοιωτίας με την Τρίπολη Αρκαδίας και η Χρυσή Αυγή με τους σφαγείς του Διστόμου; Στα «θολωμένα» μυαλά των κάθε λογής μπολσεβίκων, όλα έχουν σχέση, όταν είναι να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή! Δε θα τους περάσει!