ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ: ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

Πως οι σιωνιστές επιτρέπουν σε μεγάλες φαρμακευτικές επιχειρήσεις να κάνουν πειράματα σε Παλαιστίνιους κρατούμενους και πως δοκιμάζουν όπλα σε παιδιά Παλαιστινίων, ισχυρίζεται η Ισραηλινή καθηγήτρια του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, Nadera Shalhoub-Kevorkian. σε πρόσφατη σειρά διαλέξεων στο Πανεπιστήμιο του Κολούμπια.

Η καθηγήτρια, αποκάλυψε ότι οι Ισραηλινές κατοχικές αρχές εκδίδουν άδειες σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες στη συνέχεια κάνουν διάφορα πειράματα σε Παλαιστίνιους κρατούμενους. Το Telesur ανέφερε μάλιστα πως, ήδη από τον Ιούλιο του 1997 η ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth είχε γράψει ότι το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ είχε δώσει στις φαρμακευτικές εταιρείες άδεια να δοκιμάσουν τα νέα φάρμακα σε κρατούμενους, υπογραμμίζοντας ότι είχαν ήδη πραγματοποιηθεί 5.000 τέτοιες εξετάσεις.

Η Shalhoub-Kevorkian επεσήμανε επίσης ότι ισραηλινές εταιρείες δοκιμάζουν όπλα σε παιδιά Παλαιστινίων, στις συνοικίες της κατεχόμενης Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

«Οι χώροι που ανήκουν σε Παλαιστινίους είναι «εργαστήρια”. Η εφεύρεση προϊόντων και υπηρεσιών εταιρειών -με κρατική χορηγία- τροφοδοτούνται από τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας και την καταπίεση του ισραηλινού στρατού και η ισραηλινή αμυντική βιομηχανία τους χρησιμοποιεί ως βιτρίνα για την ενίσχυση των τεχνολογιών ασφαλείας και των πωλήσεων όπλων στην παγκόσμια αγορά».

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος!