ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)  

Παρέμβαση στο χριστεμπόριο στο οποίο επιδίδεται μετά μανίας ο αδίστακτος τσαρλατάνος Κυριάκος Βελόπουλος, έκανε σήμερα το πρωί η Εκκλησία, δια του Επισκόπου Αμαρίου Νικηφόρου – ο οποίος υπάγεται απευθείας στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο καθώς η Μονή Βλατάδων στην οποία λειτουργεί είναι η μία από τις τρεις πατριαρχικές μονές της Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.
Η παρέμβαση, που αφορά τις δήθεν «αυθεντικές επιστολές του Ιησού Χριστού» που εμπορευόταν ο χριστέμπορας, είναι σαφέστατη και δεν επιδέχεται καμμιά παρερμηνεία:

«Έχουμε καθήκον να παραμένουμε πιστοί στη διδασκαλία, χωρίς να παρασυρόμεθα από ψευδαδέλφους που δυστυχώς και στην εποχή μας προβάλλουν ως αληθή τα κίβδηλα και πλαστά. Όποιοι, είτε παρουσιάζοντας και προωθώντας μυθώδεις διηγήσεις ως εκπορευόμενες από τον ίδιο τον Χριστό, είτε επικαλούμενοι δήθεν ιερά κειμήλια, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, θέτουν τον εαυτό τους εκτός του πληρώματος της Εκκλησίας. Ο, τι είναι αληθινό και γνήσιο παρεδόθη από τους Αποστόλους και διεσώθη εντός της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Κανείς, λοιπόν, δεν δύναται να επικαλείται ψευδή στοιχεία όπου στις ημέρες μας μπορεί να καθίστανται ακόμη και προϊόντα εμπορίας και καπηλείας, ενίοτε ακόμη και προεκλογικής, εις βάρος των απλών ανθρώπων».

Έλληνες Χριστιανοί και Πατριώτες, ούτε μία ψήφος στον αδίστακτο Ελλαδο-χριστέμπορα! Α-ψηφίστε τον!