ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η AfD, ΛΟΓΩ… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σε χθεσινό μας δημοσίευμα, αναφερθήκαμε στην «δημοκρατική» παρέμβαση του κράτους της φράου Μέρκελ και του κόκκινου παρακράτους στους ξενοδόχους της Γερμανίας, να μην δίνουν αίθουσες ή να ακυρώνουν όσοι έδωσαν, για την πραγματοποίηση του συνεδρίου της AfD. Η «δημοκρατική» αυτή παρέμβαση οδήγησε τα στελέχη του κόμματος να καταφύγουν σε ξενοδοχείο της Πολωνίας (!!!), κοντά στα γερμανο-πολωνικά σύνορα.

Ωστόσο, κι εκεί έφτασε το μακρύ χέρι των «δημοκρατών»! 

Έτσι, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η κράτηση των 160 δωματίων των συμμετεχόντων από το ξενοδοχείο Radisson Blu στο Στέτιν της Πολωνίας, με δικαιολογία… «προβλήματα με την παροχή του ηλεκτρικού». Έτσι οι βουλευτές της ΑfD θα αναγκαστούν να συνεδριάσουν στο κτίριο του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου στο Βερολίνο!

Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» και υπ’ αυτές τις συνθήκες διεξάγεται ο αγώνας των εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων στην σκλάβα του διεθνούς σιωνισμού Ευρώπη! Μόνο που όλα στη ζωή είναι τροχός που γυρίζει και κάποια στιγμή θα’ ρθει η ώρα τους να βρεθούν από κάτω!