ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΕΞ. ΤΩΝ ΗΠΑ: Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ;

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος των ΗΠΑ ο παλιάτσος Τραμπ, σας μεταφέραμε αυτά που λένε οι «κακές γλώσσες», ότι ο Τραμπ είναι «γλάστρα», κι ότι πραγματικός πρόεδρος είναι ο γαμπρός του, σιωνιστής Κουσνέρ!

Κι όπως φαίνεται, οι «κακές γλώσσες» δικαιώνονται, τουλάχιστον εις ότι αφορά την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής.

Σε μια επτάωρη κατάθεσή του, λοιπόν, σε επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον (που απολύθηκε από τον Τραμπ τον Μάρτιο του 2018), έδωσε στοιχεία για τη διπλωματία που ασκούσε εν αγνοία του ο Τζαρεντ Κούσνερ.

Για παράδειγμα, ο Τίλερσον συνειδητοποίησε ότι ο Μεξικανός ομόλογός του βρισκόταν στην Ουάσινγκτον μόλις μπήκε σε ένα εστιατόριο και τον είδε να τρώει με τον Κουσνέρ.

Ή σε μια άλλη περίπτωση, ούτε ο Τίλερσον, ούτε ο Τζιμ Μάτις που ήταν τότε υπουργός Άμυνας, γνώριζαν ότι η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχεδίαζαν να διακόψουν τις διπλωματικές τους σχέσεις με το Κατάρ, αν και ο Κούσνερ και ο τότε σύμβουλος του Τραμπ Στιβ Μπάνον είχαν ενημερωθεί επί τούτου σε ένα μυστικό δείπνο με τις κυβερνήσεις του Ριάντ και του Άμπου Ντάμπι.
Επίσης ο Τίλερσον αναφέρθηκε στη σχέση του Κούσνερ με τον πρίγκιπα – διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν και τα ταξίδια του γαμπρού του Τραμπ στη Μέση Ανατολή χωρίς καμμιά πρότερη συνεννόηση με τις πρεσβείες των ΗΠΑ.
Τι θέλει να πει με όλα αυτά ο Τίλερσον; Τώρα κατάλαβε πως οι πραγματικοί αφέντες της Αμερικής ήταν, είναι και θα είναι οι σιωνιστές;