ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην ‘A Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος μίλησε στο AtlasTV αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές και τις θέσεις του κινήματος. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή πολεμήθηκε σκληρά από το σύστημα με αποκλεισμούς, διώξεις και αντισυγκεντρώσεις, ενώ συμπλήρωσε πως μόνο οι Εθνικιστές αντιτάχθηκαν στην συμφωνία των Πρεσπών. Παράλληλα αναφέρθηκε ειδικά στα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, ήτοι στην εγκληματικότητα, την ανεργία και την απαρχαιωμένη συγκοινωνία.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης παρουσίασε στην ΟρεστιάδαTV τις θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την Χώρα. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα γνήσιο πατριωτικό κίνημα που μάχεται για την αναγέννηση της Χώρας. Σημείωσε τους κινδύνους της λαθρομετανάστευσης αλλά και την τραγική οικονομική κατάσταση της Βορείου Ελλάδος που αδυνατεί να ανταγωνιστεί τις γειτονικές βαλκανικές χώρες ενώ προσέθεσε ότι είναι αναγκαία η ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.

Στο ραδιόφωνο Πολιτεία 90,7 και στον Λεωνίδα Χονδρόπουλο μίλησε την Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή στη Λακωνία, Άγις Φωτόπουλος.

Μεγάλη προεκλογική δράση συναγωνιστών στον Ασπρόπυργο μαζί με τον υποψήφιο στην Δυτική Αττική, Χρήστο Παππά. Οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου και έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συμπολίτες μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thleoptikes-emfaniseis-kai-proeklogikes-draseis-ths-chrushs-aughs-bint1#ixzz5s4cTIhrw