ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ! ΦΩΦΗ: ΦΡΑΞΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ;

Γράφει ο Αντίοχος

Στις ευρωεκλογές, εκτός των άλλων, επέστρεψαν ως νικητές και τροπαιούχοι τα φαντάσματα του παρελθόντος, το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, που αντί να σαπίζουν στη φυλακή μπορεί να βρεθούν ως τρίτο κόμμα στην επόμενη βουλή!

Κι όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά θριαμβολογούν κι από πάνω! Έτσι, μιλώντας χθες βράδυ η αρχηγός τους (συνταξιούχος της Εθνικής Τραπέζης –στην οποία ποτέ δεν πάτησε το πόδι της- από τα 45 της, κοροϊδάρες, εσείς δουλέψτε μέχρι τα 65 και σκάστε!) στην Θεσσαλονίκη, καυχήθηκε ότι: «Στις ευρωεκλογές εξασφαλίσαμε ένα σημαντικό ποσοστό, κατακτώντας την τρίτη θέση και φράζοντας οριστικά το δρόμο στους φασίστες της Χρυσής Αυγής».

Υπάρχουν υπεύθυνοι για τη μεγάλη επιστροφή των φαντασμάτων του παρελθόντος, που αφού κατάκλεψαν τον ελληνικό λαό τον παρέδωσαν σιδηροδέσμιο στα κοράκια του ΔΝΤ; Ασφαλώς και υπάρχουν! Είναι όλοι αυτοί οι πατριώτες που προτίμησαν αντί για Χρυσή Αυγή να ψηφίσουν την Νουδούλα, για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας»! Αλλά και όλοι αυτοί, που αφαίρεσαν εκλογική δύναμη από το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, ψηφίζοντας έναν πρώην πρασινοφρουρό, που τώρα εμφανίζεται με τη μάσκα του… υπερπατριώτη – τον αδίστακτο ελλαδοχριστέμπορο Βελόπουλο.

Άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε, αλλά στις προσεχείς εκλογές έχουν τη μία και μοναδική ευκαιρία να επανορθώσουν. Αλλιώς, θα είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία, αλλά και απέναντι στα παιδιά τους, για την Ελλάδα που θα τους παραδώσουν!