Ο ΚΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ «ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»… ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΟΓΚΟ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Από τα μαλλιά άρπαξε ο Κούλης Μητσοτάκης την ευκαιρία που του έδωσαν οι συριζαίοι, στέλνοντας τα τσογλάνια τους να πετάξουν τρικάκια έξω από το σπίτι του προέδρου Πάκη – γεγονός που παρουσιάστηκε ως… «επίθεση στο σπίτι του προέδρου».

Έτσι, μιλώντας στην Ελευσίνα, ο Κούλης εμφανίστηκε ως υπέρμαχος του νόμου και της τάξης, λέγοντας ότι «η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη ΝΔ».
Και βέβαια, είναι δεδομένο πως αυτός θα είναι πρωθυπουργός στις 8 Ιουλίου, οπότε θα τα δούμε τα «χαμπέρια» του! Κρίνοντας πάντως από το κυβερνητικό παρελθόν της ψοφοδεξιάς, και επί Καραμανλή του ψευτοεθνάρχη, και επί πατρός Μητσοτάκη, και επί Καραμανλή του νεοτέρου –του… κουρασμένου, και επί του «σκληρού» Σαμαρά, τα γκρουπούσκουλα της αριστεράς και της… προόδου αλώνιζαν πανελεύθερα. Και δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή σ’ αυτό, και μάλιστα από έναν «φιόγκο» σαν τον Κούλη. Βέβαια, το βασικό είναι να ελπίζουν σε αποκατάσταση του νόμου και της τάξης οι ψηφοφόροι και να πράξουν αναλόγως στις εκλογές, κι ας διαψευστούν μετά οι ελπίδες τους, καθώς ως γνωστόν: μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!