ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ… ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ! ΟΙ «ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ!

Χοντρή πρόκληση από τον «γκρίζο λύκο» Ντεβλέτ Μπαχτσελί, συνέταιρο στην εξουσία με τον Ερντογάν Πασά (που δεν είναι «φασίστας» κ.τ.λ., μόνο οι χρυσαυγίτες είναι τέτοιοι…).

Σε απάντηση των δηλώσεων του mister Tsipra, ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη της γιατί έχει μαζί της την… διεθνή κοινότητα (εδώ γελάνε!), ο γκρίζος λύκος τον χαρακτήρισε «κουτσή πάπια» και τον προκάλεσε ευθέως: «να σταματήσει να προκαλεί και να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα»! «Προκαλώ τον Τσίπρα να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο να δει τι θα πάθει».

Τελείως άσχετος είναι ο Μπαχτσελί με την ελληνική ιστορία! Διότι, οι «παππούδες» του Τσίπρα (οι ιδεολογικοί) δεν πολέμησαν, αλλά ήταν προδότες του εθνικού αγώνα και εν δυνάμει σύμμαχοι των Τουρκαλάδων σφαγέων των Ελλήνων, επειδή οι κεμαλικοί ετύγχαναν προστατευόμενοι του Λένιν και της τότε «μαμάς» Μόσχας!

Κι όπως καυχήθηκε αργότερα, στον «Ριζοσπάστη» της 12ης Ιουλίου 1935, ο ιδεολογικός πρόγονος του Τσίπρα, αρχιπροδότης Ζαχαριάδης: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Τη «λευτεριά» μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τούρκικου λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ. Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε αυτού όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τούρκικο λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε».