ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΚΗ

Μια ακόμα υπερπερίεργη ενέργεια «ακτιβισμού» έκαναν μετά τις επτά το απόγευμα τα συριζοτσογλάνια του Ρουβίκωνα. Πιο συγκεκριμένα, πέρασαν με μηχανάκια έξω από το σπίτι του προέδρου Πάκη στο Ψυχικό και πέταξαν τρικάκια, με συνθήματα κατά των εκλογών. 
Φυσικά, απομακρύνθηκαν αμέσως αλλά αργότερα έβγαλαν μια βαρύγδουπη ανακοίνωση –που δημοσιεύθηκε στο indymedia- με την οποία καυχώνται για την «επίθεση» στο σπίτι του Παυλόπουλου, την οποία χαρακτηρίζουν… «αντιεκλογική παρέμβαση». 

Βέβαια, δεν συνέβη κάτι το… ανεπανόρθωτο, ούτε είναι κατόρθωμα να περάσουν κάποιοι έξω από το σπίτι του Παυλόπουλου και να πετάξουν τρικάκια, αλλά σημασία έχουν τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, που με εντυπωσιακούς τίτλους κάνουν λόγο για «επίθεση στο σπίτι του προέδρου της δημοκρατίας».

Πριν τις ευρωεκλογές, τα συριζόμουτρα έστειλαν τα τσογλάνια τους να πετάξουν μπογιές στη βουλή, με αποτέλεσμα πολλοί «συντηρητικοί» ψηφοφόροι να αγανακτήσουν και να πέσουν απευθείας στις αγκάλες της Νουδούλας, που ευαγγελίζεται «νόμο και τάξη». Τώρα, επαναλαμβάνουν τα ίδια με το σπίτι του Παυλόπουλου. Είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι ενισχύουν την Νουδούλα ή μήπως το κάνουν σκοπίμως για να την ενισχύσουν; Και γιατί άραγε;