ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΑΤ-ΣΗΜΙΤΗ… Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Φανερώθηκαν σήμερα τα σχέδια που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ο  πρεσβευτής- Ύπατος Αρμοστής Πάιατ στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν.

Το μεσημέρι, λοιπόν, ο… πολυπράγμων Πάιατ επισκέφθηκε τον -πρωθυπουργό των Ιμίων και των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο!- Σημίτη, στο γραφείο του τελευταίου στη βουλή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στα ΜΜΕ το γραφείο του Σημίτη «η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πάιατ και με αφορμή την τελευταία αρθρογραφία του πρώην πρωθυπουργού για τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Θυμίζουμε την κατάληξη προσφάτου άρθρου που έγραψε ο Σημίτης, στο οποίο μιλάει για την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων «όχι πάντα ευχάριστων» για την αποφυγή του πολέμου με την Τουρκιά, εννοώντας σαφέστατα μια συμφωνία τύπου Πρεσπών, για την συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο «καζάν-καζάν» (όπως λέει ο Ερντογάν Πασάς) ή «ισομερώς» (όπως «συνιστούν» οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι): 

«Πιστεύω ότι η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων μετά τις εκλογές είναι αναγκαία. Ο κίνδυνος επεισοδίων με αρνητικές επιπτώσεις θα είναι υπαρκτός, εάν δεν προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, όχι πάντα ευχάριστες ίσως, αλλά που κατοχυρώνουν την ειρήνη στην περιοχή. Σε μια τέτοια προσπάθεια η Ελλάδα θα έχει, πιστεύω, την συμπαράσταση τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και των ΗΠΑ».

Προφανώς, λοιπόν, το αμερικανικό σχέδιο προβλέπει να κάνει ο Μητσοτάκης τον «λαγό» Σημίτη πρόεδρο της δημοκρατίας και μαζί να υπογράψουν την προδοτική συμφωνία! 

(ΥΓ): Ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια!