Ο ΧΑΖΟ-ΚΟΥΛΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ, ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ

Μια αστεία προσπάθεια να δείξει ότι έχει… πυγμή κι ότι είναι… ηγέτης, κάνει ο χαζο-Κούλης, που αν δεν λεγόταν Μητσοτάκης δεν θα τον προσελάμβανε κανείς εργοδότης, ούτε ως… παιδί για τα θελήματα.

Στα πλαίσια αυτά, έστειλε «μήνυμα» προς όσους ράβουν «υπουργικά κοστούμια», με συνέντευξή του στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.:
«… Και σε όσους προεξοφλούν την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας τους λέω να είναι πολύ επιφυλακτικοί. Να φορέσουν την στολή εργασίας, να σταματήσουν από τώρα να ράβουν υπουργικά κουστούμια γιατί μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων…».

Εδώ που τα λέμε, σ’ αυτό για τα «υπουργικά κοστούμια» έχει… δίκιο. Και εξηγούμαστε: τον κύριο κορμό της νέας κυβέρνησης (υπουργείο Εξωτερικών, Αμύνης, ΠΡΟ-ΠΟ κ.λπ.), θα τον φτιάξει αναμφιβόλως ο αφέντης Πάιατ. Κάποια συμπληρώματα θα κάνει και ο εδώ πρεσβευτής της φράου Μέρκελ. Για τις υπόλοιπες υπουργικές θέσεις όμως, θα γίνει… σφαγή! Τη μία θα παίρνει τηλέφωνο ο Βαρδινογιάννης και θα λέει βάλε αυτούς, την άλλη θα παίρνει ο Λάτσης και θα λέει βάλε τους άλλους, την παράλλη θα παίρνει ο Αλαφούζος και θα λέει βάλε τους παράλλους κ.ο.κ. Αυτά είναι τα… βάσανα των συστημικών κομμάτων!