Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ – ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία περιόδευσε το Σαββατοκύριακο ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στον χώρο των Θερμοπυλών παραχώρησε συνέντευξη στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδος, αναλύοντας τις πολιτικές εξελίξεις και στέλνοντας σαφές μήνυμα στους πολίτες: «Η Χρυσή Αυγή θα ανακτήσει τις δυνάμεις της και θα ενισχυθεί! Μην πιστεύετε τα ψέμματα του Μητσοτάκη, οι ίδιες οικογένειες καταστρέφουν εδώ και δεκαετίες την Ελλάδα».

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού:

«Περιοδεία στην Στερεά Ελλάδα πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Ο κ. Κασιδιάρης αποδίδει την μείωση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στον αποκλεισμό που δέχεται το κόμμα από τα τηλεοπτικά κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ υποστηρίζει πως ο κ. Μητσοτάκης αν βγει Πρωθυπουργός δεν θα υλοποιήσει τίποτα απ’ όλα αυτά που τάζει. Ακόμη, χαρακτηρίζει προδότες τα στελέχη του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, ενώ επισημαίνει πως δεν θα υπάρξει κανένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-hlias-kasidiarhs-stis-thermopules-h-chrush-augh-tha-enischuthei-mhn-piste#ixzz5rs6jq95u