Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΥ!

Μια ιδιάζουσα περίπτωση είναι εκλογικά ο νομός Βοιωτίας. Στις εκλογές του 2015, η Χρυσή Αυγή είχε αναδειχθεί τρίτο κόμμα, παίρνοντας την έδρα από τον αρχηγό του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας. 

Αυτό δε μπορεί να το χωνέψει με τίποτα ο μπολσεβίκος Κουτσούμπας, που κι αυτή τη φορά είναι υποψήφιος στον νομό Βοιωτίας, για να πάρει τη ρεβάνς!

Μάλιστα, είναι τέτοια η μανία του με την συγκεκριμένη έδρα, που το λέει και το ξαναλέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί!

Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή αυτού που φοράει μουστάκι, στον ΑΝΤ 1:   

Παπαδάκης: Είστε υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα Αθήνας στην Α’ Θεσσαλονίκης και στη Βοιωτία. Ε, Βοιωτία, άμα δεν ήσασταν και στη Βοιωτία…

Αρχικουκουές: Βοιωτία γιατί πρέπει να κερδηθεί η έδρα από τη Χρυσή Αυγή. Είναι τριεδρική περιφέρεια, βγαίνουν τρεις έδρες, όπου λογικά θα πάρει μία η Νέα Δημοκρατία, μία ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι και τώρα, και ο τρίτος θα είναι αυτός που θα κερδίσει την τρίτη έδρα. Και την προηγούμενη φορά πρέπει να σας θυμίσω το 2015, χάθηκε η έδρα για 100 τόσες ψήφους στο Νομό Βοιωτίας και την πήρε η Χρυσή Αυγή. Ήμασταν τέταρτοι με ποσοστό 7 και κάτι εμείς, 7 και κάτι η Χρυσή Αυγή…

Παπαδάκης: Εύχομαι να την κερδίσετε εσείς.

Αρχικουκουές: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα είναι για το καλό και του λαού της Βοιωτίας αλλά και γενικότερα για το λαό της χώρας το να πάει όσο γίνεται πιο κάτω αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, αυτή η συμμορία που έχει δολοφονήσει συνανθρώπους μας. Είναι κρίσιμο ζήτημα σε αυτές τις εκλογές θεωρούμε ο ελληνικός λαός να τη βγάλει και έξω από τη Βουλή.

Έλληνες πατριώτες της Βοιωτίας, που στις τελευταίες εκλογές προτιμήσατε αντί της Χρυσής Αυγής την Νουδούλα, για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» ή πετάξατε την ψήφο σας στο μόρφωμα του τσαρλατάνου Βελόπουλου, έχετε ξεχωριστή ιστορική ευθύνη να μη δώσετε τη χαρά της νίκης στους προδότες του Έθνους. Και σ’ αυτές τις εκλογές, να γίνει η Βοιωτία ο Γράμμος και το Βίτσι του κομμουνιστοσυμμοριτισμού! Ψήφο μόνο στην Χρυσή Αυγή!