ΦΑΤΕ, ΠΙΕΤΕ, ΜΩΡ’ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ! ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΔΙΑΘΗΚΗΣ!

Όλα τα μωρά στην πίστα έχει ρίξει ο Κούλης Νουδούλης, τώρα που «γυρίζει»! 

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη, λοιπόν, έχει υποψήφιος βουλευτής της Νουδούλας στον νομό Ηλείας, αφού κατηγορείται για πλαστογραφία που αφορά διαθήκη συγγενικού του προσώπου με μεγάλη αξία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ilia.news, «το κόμμα και τα κεντρικά της Πειραιώς ήταν ενημερωμένα για όλες αυτές τις εξελίξεις, παρόλα ταύτα ,τα προσπέρασε δεν έλαβε υπόψη την υπεύθυνη δήλωση που δίνει σε όλους τους υποψηφίους πού τους αναγκάζει να την υπογράψουν ,όπου αναφέρει ότι δεν έχουν εμπλοκή με τη δικαιοσύνη σε εκκρεμοδικίες κακουργήματα και πλημμελήματα και τον τοποθέτησαν στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το εν λόγω «μπουμπούκι» είναι εκλεκτός του Κούλη και για να μπει στο ψηφοδέλτιο «κόπηκαν» άλλοι υποψήφιοι, ενώ οι… «κακές γλώσσες» λένε ότι κάτι «βρωμάει» στην όλη υπόθεση και μιλάνε για «χαρτζιλίκια». 

Σε κάθε περίπτωση, ζώα μην κωλώνετε! Ψηφίστε αυτούς που σας κατέστρεψαν για να σας… σώσουν! Και δεν πειράζει που θα διαψευστείτε και πάλι, θα’ χετε να τους βρίζετε και να τους καταριόσαστε… αργότερα!