Ο ΧΑΖΟ-ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ… ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ!

Να αποκοιμίσει τον κόσμο στο θέμα της νέας «Συμφωνίας των Πρεσπών» που έχει ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ στα αφεντικά του πως θα υπογράψει με τους Τουρκαλάδες, για την συνεκμετάλλευση των ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο, επιχειρεί ο χαζο-Κούλης.

Έτσι, σε συνέντευξή του στο περιφερειακό κανάλι KΡΗΤΗ ΤV, το χαζό παιδί-χαρά γεμάτο της ψοφοδεξιάς, που θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος (!!!), είπε πως «ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί» και πως θα αντιμετωπίσει τις προαναγγελθείσες τουρκικές γεωτρήσεις στην περιοχή του Καστελόριζου με… «διπλωματία, επέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αλλά και με την… ειλικρίνεια που θα μιλήσει ο ίδιος στον Ερντογάν Πασά!

Γι’ αυτό το τελευταίο, είπε επί λέξει τα εξής κωμικοτραγικά:

«Αλλά θα είναι και μία προσπάθεια να συζητήσω με ειλικρίνεια με την Τουρκία και με τον κ. Ερντογάν βάσει, όμως, του Διεθνούς Δικαίου και των άγραφων κανόνων καλής γειτονίας οι οποίοι σίγουρα παραβιάζονται με τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Έλληνες, ξυπνήστε! Ρίξτε «μαύρο» σε όλους αυτούς που θα πουλήσουν την Ελλάδα! Ισχυρή Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου – η μόνη λύση για να τους χαλάσουμε τα σχέδια!