ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ!

Το 2012 –λίγο καιρό μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή-  οι «αρχές» του «αλήτη-προδότη-Σαμαρά» άφησαν ελεύθερους με «περιοριστικούς» όρους τους κόκκινους τρομοκράτες Μαζιώτη και Ρούπα, λόγω… παρέλευσης του 18μήνου της προφυλάκισής τους!!! Φυσικά, οι δύο αρχιτρομοκράτες «εξαφανίστηκαν» και συνελήφθησαν και πάλι μετά από χρόνια…

Την ίδια συνταγή του «αλήτη-προδότη-Σαμαρά» ακολούθησαν και οι συριζαίοι προστάτες της κόκκινης τρομοκρατίας, οι οποίοι άφησαν ελεύθερη τον Ιούνιο του 2018, λόγω παρέλευσης του 18μήνου, την «κοινωνική αγωνίστρια» που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2017 μαζί με την Ρούπα, κατηγορουμένη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση και για υπόθαλψη εγκληματία – της Ρούπα.

Στην εν λόγω, είχε επιβληθεί ο «περιοριστικός όρος» (σιγά τ’ αυγά!) να εμφανίζεται κάθε Δευτέρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Αυτό έπραξε και την περασμένη Δευτέρα, αλλά χθες που ήταν η δίκη της δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Είχε προηγηθεί στημένη δήλωση… εξαφάνισής της, από τον πατέρα της, το προηγούμενο βράδυ. Εν τέλει, καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 34 χρόνων και τεσσάρων μηνών, αλλά δεν πρόκειται να την εκτίσει, καθώς η τσογλαναρία του ΣΥΡΙΖΑ την έχει φυγαδεύσει σε ασφαλές μέρος!