ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ «ΜΗΝΥΜΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ: ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΜΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μήνυμα» από το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, έχουν οι Έλληνες πατριώτες, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Το «μήνυμα» περιέχεται σε ΕΙΔΙΚΟ σποτάκι που έχουν φτιάξει τα υπολείμματα του σταλινισμού και αφορά την ψήφο κατά της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού:

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως σημασία θα έχει το ΝΑΙ στο κόκκινο του μέλλοντός μας. Σημασία θα έχει το ΟΧΙ στο μαύρο του φασισμού και της Χρυσής Αυγής». 

Γιατί τραβάνε τέτοιο ζόρι με την Χρυσή Αυγή τα κομμούνια, φτάνοντας στο σημείο να φτιάχνουν μέχρι και ειδικά σποτάκια; Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το θάρρος να αποκαλύπτει τις προδοσίες και τα εγκλήματά τους στο παρελθόν, αλλά και τον βρώμικο ρόλο τους στην σύγχρονη εποχή, ως υπηρέτες του σάπιου συστήματος και της αμερικανοκρατίας! Και μόνον η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται εμπράκτως για να σπάσει την ιδεολογική κυριαρχία των μαρξιστών στην ελληνική κοινωνία, που επιβλήθηκε το 1974 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς!

Έλληνες πατριώτες, θα κάνετε τη χάρη στην κομμούνα να μην ψηφίσετε Χρυσή Αυγή, για να σας κάτσει στο σβέρκο και γι’ άλλα 45 χρόνια; Δική σας η απόφαση, δική σας και η ιστορική ευθύνη!