ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΙΔΟΥ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: ΑΓΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αφού ψάχνουν μανιωδώς για ρατσιστικές επιθέσεις οι «αλληλέγγυοι» ρουφιάνοι του Σόρος, τους ενημερώνουμε για μια εξ’ αυτών, για να μην… κουράζονται.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ εθνοτικών ομάδων «προσφύγων» σημειώθηκαν – για μια ακόμα φορά!- στην πλατεία της Καμάρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν «προσφυγάκια» που σχετίζονται με το κάθε είδους λαθρεμπόριο –κυρίως τσιγάρων, αλλά και ναρκωτικών- και «σκοτώνονται» για τα πόστα, άρχισαν να συμπλέκονται με ξύλα και σπασμένα μπουκάλια, προκαλώντας τον πανικό στους διερχομένους. Στην εξέλιξη των επεισοδίων προστέθηκαν κι άλλα «προσφυγάκια» και στις δύο πλευρές, που έσπευσαν να εξαφανιστούν προς διάφορες κατευθύνσεις όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί. Τραυματίες υπήρξαν αρκετοί εκ των συμπλεκομένων, ωστόσο ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, από σπασμένο μπουκάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Να τους χαίρεστε, «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!