ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, ως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, αναφέρθηκε με δήλωση στις καταστροφικές πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική επιλογή.

Θυμίζουμε πως ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι ο Συναγωνιστής που την 1η Νοεμβρίου 2013, το βράδυ που δολοφονήθηκαν άνανδρα ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης στο Ν. Ηράκλειο, δέχθηκε κι αυτός δολοφονικά πυρά από τους τρομοκράτες και παρέμεινε για μήνες βαριά τραυματισμένος, δίνοντας μάχη για την ζωή του, από την οποία βγήκε νικητής.

Η Χρυσή Αυγή τιμώντας τους Αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τοποθέτησε τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε:

«Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως και δημοσκοπικές εταιρείες θα προσπαθήσουν και πάλι να παρασύρουν τον Ελληνικό Λαό να επιλέξει ανάμεσα σε μία Σκύλλα και σε μια Χάρυβδη. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Είναι οι ίδιες πολιτικές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τους βασικούς πυλώνες της Πατρίδας μας τόσο σε αξιακό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να απορρίψουν τα ψευτοδιλήμματα που θέλουν να τους επιβάλλουν και να στηρίξουν το μοναδικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Πατρίδος μας, την μόνη Εθνική επιλογή, την Χρυσή Αυγή!»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alejandros-gerontas-binteo#ixzz5rKNQcqfu