Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ – ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΠΑΙΑΤ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ (ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ

Προσγείωση στην πραγματικότητα από τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ! Ενώ, λοιπόν, οι διαδικτυακοί παπαγάλοι της πρεσβείας μας βεβαίωναν πως ο αφέντης Τραμπ θα κηρύξει τον… πόλεμο στην Τουρκιά αν τολμήσει και κάνει τσαμπουκάδες στο Αιγαίο και την Κύπρο, στις σημερινές δηλώσεις του ο Πάιατ έδωσε στους γραικύλους Τσίπρα, Κούλη και δε συμμαζεύεται, το σύνθημα του διαλόγου, προφανώς προς συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου και της Κύπρου, “win-win” όπως είχε πει προ μηνός. Ήτοι, «καζάν-καζάν» (δηλαδή «μισά-μισά»), όπως απαιτεί ο Ερντογάν Πασάς!  

«Τώρα είναι η ώρα για διάλογο» ήταν η ακριβής δήλωση του Τζεφ Πάιατ, κατά την σημερινή τελετή παράδοσης 70 αμερικανικών ελικοπτέρων «Kiowa» και «Chinook» στην αεροπορία στρατού που έγινε στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας.

Όπως καταλαβαίνετε, οι διεθνείς σατανάδες μας πάνε για σφάξιμο και τα ντόπια όργανά τους (οι Τσιπροκούληδες) έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση της νέας προδοσίας!

Έλληνες, σταματήστε τους με την ψήφο σας! Ισχυρή Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές, για να τους χαλάσει τα σχέδια!