ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ… ΜΟΕ: ΕΙΣΒΟΛΕΣ, ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΑ… ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!

Με το έτσι θέλω και κατά επίμονη απαίτησή τους, επιβάλλουν οι Αμερικανοί στην ελληνική πλευρά να προχωρήσει στην υλοποίηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία παρά το γεγονός ότι έχουμε από τουρκικής πλευράς, χιλιάδες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων εντός αυτής!

Μας σέρνουν κυριολεκτικά και σήμερα μεταβαίνει στην Τουρκία η ελληνική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνεχίσει τις προγραμματισμένες συζητήσεις τεχνικού επιπέδου με την αντίστοιχη τουρκική για τον προσδιορισμό των επόμενων βημάτων.

Βάσει του προγράμματος οι συζητήσεις θα διεξαχθούν από 17 έως 22 Ιουνίου  με σκοπό, όπως  αναφέρει στην ανακοίνωσή του Υπ. Εθνικής Άμυνας την πρόληψη και αποφυγή αδικαιολόγητων εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων.

Καταρχήν με τόσες μαζεμένες πολεμικές ενέργειες της Άγκυρας δεν μπορεί να συζητηθεί καν η όποια προοπτική Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης διότι απλούστατα όχι μόνο δεν υπάρχει «εμπιστοσύνη» για δείγμα, αλλά πρόκειται για μέτρα τα οποία ευνοούν απροκάλυπτα την…

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/781006_oi-amerikanoi-me-zori-epivalloynmoe-eisvoles-geotriseis