ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Όπως ανακοινώθηκε: “Το ΚΥΣΕΑ αξιολόγησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας ότι το γεωτρύπανο «Πορθητής» φαίνεται να κάνει γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ. «Ποιον θα συλλάβετε; Θα γλείφετε μόνο την παλάμη σας» δηλώνει ο Ερντογάν σχετικά με τα εντάλματα σύλληψης από τις κυπριακές Αρχές των Τούρκων που συμμετέχουν στις γεωτρήσεις.”

Για μια ακόμη φορά η θλιβερή κυβέρνηση των Αθηνών υποχωρεί σε μία ακόμη τουρκική πρόκληση. Για το θέμα στο διαδίκτυο ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος έγραψε το παρακάτω μήνυμα: 

“Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ: «Τσίπρας μετά το ΚΥΣΕΑ: Θα ζητήσουμε από την Ε.Ε. κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας, εάν έχει κάνει γεώτρηση»… ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;… Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΑ! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην θλιβερή πολιτική της ελληνοτουρκικής “φιλίας””

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunecheis-oi-upochwrhseis-apenanti-sthn-tourkikh-apeilh-dhlwsh-g.g.-ths-chr#ixzz5r2tJegn2