ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γίνετε εσείς η Χρυσή Αυγή

Τι είναι άραγε η Χρυσή Αυγή; Έχουμε πολλές φορές πει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε καταστάσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι η πύρινη θέληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα και Ελευθερία. Είναι η βούληση των Ελλήνων για Αξιοπρέπεια, Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο, το αμαρτωλό κατεστημένο προσπαθεί να πλήξει αυτή ακριβώς την Ιδέα, συντηρώντας την ξένη κυριαρχία και απομυζώντας τους κόπους και τον τίμιο ιδρώτα του Ελληνικού Λαού. Προσπαθεί με την τρομοκρατία και τις παράνομες πολιτικές διώξεις να πλήξει την ιδέα της Χρυσής Αυγής. Προσπαθεί να γονατίσει τον Ελληνικό Λαό, χτυπώντας τους μόνους πραγματικούς εκπροσώπους του.

Είναι η ώρα ο Ελληνικός Λαός να αναλάβει την ιστορική ευθύνη του. Να αντιληφθεί ότι αυτός είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτός είναι ο μόνος απευθείας αρμόδιος να στηρίξει τα συμφέροντα της χώρας και του ίδιου. Είναι η ώρα ο Ελληνικός Λαός να γίνει ο ίδιος η Χρυσή Αυγή. Πώς μπορεί να γίνει, όμως, αυτό;

Αυτό που χρειάζεται να κάνει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, αποδεικνύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι φλέγεται για Ελλάδα, είναι να διαδώσει την Αλήθεια που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Διαδίδοντας τις θέσεις και τις απόψεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καθίσταται δυσχερέστερο το έργο της κυβέρνησης των υποτακτικών και των αφεντικών – εργολάβων τους να διασπείρουν το ψέμα.

Διαδίδουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Την ιστοσελίδα και την εφημερίδα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Πλαισιώνουμε τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου ανά την επικράτεια και τις συνεχείς δράσεις αυτών. Παύουμε να αναμένουμε με ζέση τον ερχομό των «παιδιών με τα μαύρα», των «παιδιών» που φέρνουν μαζί τους την Αλήθεια.

Παύουμε να ρωτάμε «πότε θα έρθει η Χρυσή Αυγή», αλλά γινόμαστε εμείς η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ginete-eseis-h-chrush-augh#ixzz5qx6uJy6D