ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΕΛΟ ΟΤΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»! ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!

Ε, λοιπόν, μάλλον είναι πολύ… αγαθιάρης ο μεγάλος αρχηγός Κούλης Βελό, κι ας τον λέμε εμείς οι… κακοπροαίρετοι «τσαρλατάνο» κι «αλεπουδιάρη»!

Πως το συμπεραίνουμε αυτό; Χρειάστηκε να περάσουν 9 ολόκληρα χρόνια από την χρεωκοπία της χώρας, για να καταλάβει ότι η Νουδούλα είναι συμμέτοχος σ’ αυτήν!

Έτσι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της Νουδούλας, επισημαίνει τα εξής:   

«Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Μητσοτάκη πως στη χρεωκοπία της χώρας ήταν συμμέτοχος ο ίδιος και το κόμμα του που σήμερα «πλασάρονται» ως το καινούργιο, κρύβοντας από τους Έλληνες πολίτες πως η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας έρχεται από το κύμα δυσαρέσκειας και οργής προς τον κύριο Τσίπρα…».

Τον καημένο τον Κούλη Βελό, που όταν προσχωρούσε στην Νουδούλα το 2012 (παραμένοντας στις τάξεις της μέχρι το 2015…) δεν είχε ακόμα καταλάβει την συμμετοχή της στην χρεωκοπία της χώρας! Πάλι καλά που το κατάλαβε τώρα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

(ΥΓ): Αφελής ερώτηση: ο ίδιος ο… πολύς Κούλης Βελό, που ψήφισε το Μνημόνιο της δυστυχίας μας, δεν είναι άραγε συμμέτοχος στην χρεωκοπία της χώρας;